Tako je Zala Klopčič svoje povedala Jankoviću, Golobu in Pirc Musarjevi.

Mlada komentatorka in voditeljica Zala Klopčič, je za zaključek letošnjega leta posnela po božični podcast, kjer je Jankoviću, Golobu in Pirc Musarjevi nalila čistega vina. 


Eden največjih krščanskih praznikov, Božič je za nami. Večina ga je preživela v krogu svoje družine, prijateljev ali znancev. So si pa letos izmenjevali božična voščila prav vsi. Od predsednika vlade, do predsednice države. Še celo Tanja Fajon, kot ugotavlja v svojem podcastu Zala Klopčič, je letos voščila Božič.

Seveda iz svoje kože, ni mogel ljubljanski šerif, ki ne praznuje Božiča,  pa tudi z angleščino ima velike težave, saj he besedo Christmas spremenil v praznik, namesto v Božič. Mogoče bi Zokiju šlo s cirilico bolje od rok?

V podcastu se je Zala Klopčič lotila tudi “lažnive” primerjave cen živil in neumne čestitke tako predsednika vlade, kot predsednice države. Očitno se res vidi da sta oba zrasla na levem političnem polu. Tako je Zala svoje povedala predsedniku vlade.

Se pa ni predsednica države Nataša Pirc Musar nič slabše odrezala od svojega prijatelja Goloba? Bolj je delala reklamo za svoje pse, kot da bi direktno voščila svojim državljanom. Ob tem je Zala pripomnila, da jo predsednica države spominja na učiteljico.

Celotni Zalin podcast: z naslovom “Ministrstvo poskrbelo za največji kiks tega leta, Golob pa se ne bo oziral nazaj na spodrsljaje,” si lahko gledate na spodnji povezavi!

VREME

Maribor
oblačno
94%
0.5km/h
100%
13°C
14°
12°
13°
Wed
12°
Thu
14°
Fri
12°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.