Tako pa Bešič-Loredan “kristalno jasno” razlaga razmere v zdravstvu!

Razmere  v bolnišnicah ob vnovičnem visokem odstotku okuženih s koronavirusom se zaostrujejo. Prihaja jesen in s tem večja nevarnost še večjega izbruha okužb.

Sledimo priporočilom NIJZ-ja, spopadanje z epidemijo vodi stroka. Smo v fazi 1. Dokazali smo, da vlada zna in zmore slediti strokovnim priporočilom, in ne bomo počeli tega, kar je počela prejšnja vlada, torej vladali z odloki. Imamo strategijo do konca leta 2023 in pri tem bomo vztrajali,” je po seji vlade zagotovil minister za zdravje Danijel Bešič Loredan.

V prvi vrsti se leporečje zdravstvenega ministra sliši zelo lepo. Odprta družba za vse ljudi ne glede na okužbe. Priporočila za maske. A samo leporečje ne bo dovolj. Če se virus v jesenskem in zimskem času ponovno razširi samo besede Bešič-Loredana ne bodo dovolj. Potrebno bo ukrepati. In čeprav minister zagotavlja, da je vsem vse kristalno jasno, je seveda prava resnica daleč od tega.

To so najnovejši podatki o okuženosti v Sloveniji in to je podatek, ki je edini kristalno jasen, za razliko od ukrepov, ki jih (še) ni!

vir: tweeter

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.