Tako pa Bešič-Loredan “kristalno jasno” razlaga razmere v zdravstvu!

Razmere  v bolnišnicah ob vnovičnem visokem odstotku okuženih s koronavirusom se zaostrujejo. Prihaja jesen in s tem večja nevarnost še večjega izbruha okužb.

Sledimo priporočilom NIJZ-ja, spopadanje z epidemijo vodi stroka. Smo v fazi 1. Dokazali smo, da vlada zna in zmore slediti strokovnim priporočilom, in ne bomo počeli tega, kar je počela prejšnja vlada, torej vladali z odloki. Imamo strategijo do konca leta 2023 in pri tem bomo vztrajali,” je po seji vlade zagotovil minister za zdravje Danijel Bešič Loredan.

V prvi vrsti se leporečje zdravstvenega ministra sliši zelo lepo. Odprta družba za vse ljudi ne glede na okužbe. Priporočila za maske. A samo leporečje ne bo dovolj. Če se virus v jesenskem in zimskem času ponovno razširi samo besede Bešič-Loredana ne bodo dovolj. Potrebno bo ukrepati. In čeprav minister zagotavlja, da je vsem vse kristalno jasno, je seveda prava resnica daleč od tega.

To so najnovejši podatki o okuženosti v Sloveniji in to je podatek, ki je edini kristalno jasen, za razliko od ukrepov, ki jih (še) ni!

vir: tweeter

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
89%
2.1km/h
96%
13°C
16°
12°
13°
Sun
12°
Mon
11°
Tue
9°
Wed
10°
Thu

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA