Tako pa je “mlada partizanka” komentirala zapis, da so bili partizani jokice!

Prav zanimivo je,  kako komentirajo delovanje partizanov od leta 1941 do 1945, tisti ki se takrat niso še niti rodili. Torej ljudje, katerim so oprali možgane očitno že v mladosti.

Uporabnica tik-tok aplikacije komentirala zapis o partizanih

Kaj vse so delali partizani in kako so poskrbeli za nas je na omrežju tik tok razlagala očitno vesela “partizanka” ki ni niti živela v tistih časih, oziroma se je rodila že v samostojni in neodvisni Sloveniji. Očitno uporabnici družbenega omrežja tik tok n i bi všeč zapis: “Partizani so bili največje jokice, smrad Titove vojske”

Uporabnica se je ostro z veliko južnaškega sarkazna in kakšno neslovensko besedo vmes ozvala na zgoraj navedeni zapis in uporabniku namenila nekaj ostrih besed, partizane pa postavila v ospredje, kot največje “carje” tega sveta. 

Mladi partizanki, ki očitno tako lepo živi v Sloveniji in se počuti svobodno, ter neobremenjeno pa priporočamo, da si kupi knjigo Jožeta Možine, Slovenski razkol. Mogoče bo potem razumele besede o partizanskih “jokicah” in smradu Titove vojske. 

A Tik-tokova uporabnica je verjetno hodila v “Kumrovško” šolo in kakšne druge resnice o partizanih (še) ne pozna.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.