Tako pa je “mlada partizanka” komentirala zapis, da so bili partizani jokice!

Prav zanimivo je,  kako komentirajo delovanje partizanov od leta 1941 do 1945, tisti ki se takrat niso še niti rodili. Torej ljudje, katerim so oprali možgane očitno že v mladosti.


Uporabnica tik-tok aplikacije komentirala zapis o partizanih

Kaj vse so delali partizani in kako so poskrbeli za nas je na omrežju tik tok razlagala očitno vesela “partizanka” ki ni niti živela v tistih časih, oziroma se je rodila že v samostojni in neodvisni Sloveniji. Očitno uporabnici družbenega omrežja tik tok n i bi všeč zapis: “Partizani so bili največje jokice, smrad Titove vojske”

[color-box color=”yellow”] Uporabnica se je ostro z veliko južnaškega sarkazna in kakšno neslovensko besedo vmes ozvala na zgoraj navedeni zapis in uporabniku namenila nekaj ostrih besed, partizane pa postavila v ospredje, kot največje “carje” tega sveta. [/color-box]

Mladi partizanki, ki očitno tako lepo živi v Sloveniji in se počuti svobodno, ter neobremenjeno pa priporočamo, da si kupi knjigo Jožeta Možine, Slovenski razkol. Mogoče bo potem razumele besede o partizanskih “jokicah” in smradu Titove vojske. 

A Tik-tokova uporabnica je verjetno hodila v “Kumrovško” šolo in kakšne druge resnice o partizanih (še) ne pozna.

P.M.

VREME

Maribor
delno oblačno
95%
0.5km/h
45%
11°C
13°
10°
11°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.