Tako pa je občinstvo izžvižgalo Lada Bizovičarja, ki na odru nakladal, namesto, da bi pel

Lado Bizovičar, zajem slike You tube

Na koncertu “Izštekanih 10” v Kinu Šiška, kjer so se glasbeniki poklonili 70-letnici Vlada Kreslina, je kot gost nastopil tudi Lado Bizovičar, a ga je občinstvo izžvižgalo. Očitno slava na POP TV ne pomaga dosti.

Koncert, kot koncert sicer ni bil noben presežek. A ljudje so se prišli zabavati in prepevati pesmi Vlada Kresnila in ne poslušati nakladanje Lada Bizovičarja? Ko je na koncu uradnega dela na oder stopil voditelj in igralec Lado Bizovičar, ki bi moral zapeti eno od Kreslinovih pesmi Dan neskončnih sanj, se je to sprevrglo v dolgovezenje

Še preden je Bizovičar zapel omenjeno pesem, je svoj nastop popestril namreč s stand up vložki, kar pa očitno občinstvu ni ugajalo, zato so mu še pred izvedbo skladbe namenili številne žvižge. Očitno slava na POP TV, kjer lahko rečeš vse, kar ti pade na pamet, tu ne pomaga dosti.

Tako pa so izžvižgali Bizovičarja:

video: Yuotube

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
63%
8.8km/h
75%
12°C
14°
7°
11°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.