zajem slike (RTV SLO), twitter

Očitno Zlatko od zadnje afere, ko je napadel snemalca Nove24TV in mu odtujil kamero, ne počiva. Tudi tokrat je želel biti kar brez maske v središču pozornosti.

Zlatan Čordić – Zlatko s svojim videom zavaja ljudi?

Zlatan Čordić – Zlatko se je vključil v kampanjo Levice in SD pri zbiranju podpisov za razpis zakonodajnega referenduma o Zakonu o zagotavljanju sredstev za investicije v Slovenski vojski v letih 2021 do 2026. Svoje sledilce želi prepričati, da bi 780 milijonov, kolikor bi jih namenili za vojsko v naslednjih šestih letih, zgradili 10 tisoč stanovanj za mlade in 12 tisoč manjkajočih postelj v domovih za starejše. Poleg tega ponavlja levičarsko mantro, če bodo šli milijoni za oklepnike, bo zmanjkalo za zdravstvo.
Seveda pa njegove izjave ne pijejo vode, ampak so le levičarska mantra za naivne ljudi. To, da gre denar za vojsko, ne izključuje, da lahko gre tudi za zdravstvo, domove za starejše, stanovanja za mlade, in tako naprej. Je Čordić preveril vladine druge projekte, se je pozanimal o drugih vladinih investicijah, je naredil kakšen izračun, po katerem je ugotovil, da je vlada dala preveč vojski in ji je s tem zmanjkalo za ostale, “pomembnejše” investicije. Seveda se o tem Zlatko ni pozanimal.  Zlorablja le nevednost ljudi in naseda provokacijam Levice in SD o tem, koliko denarja gre za vojsko, za vse ostalo pa bo zmanjkalo.

Boljše bi bilo, če bi se Zlatko posvetil glasbi, kot pa politiki, čeprav mu očitno ne eno ne drugo ne gresta preveč od rok?

PM