Tanja Fajon je spet zaskrbljena! SD nima več takega vpliva RTV?

fajon mobilne
zajem slike

Kako hudo je zadnje čase Tanji Fajon, ko ji “mračne sile” kvarijo načrte v socialistično naravnani novinaski falangi nacionalne televizije.

TANJA FAJON “JOKA” ZARADI ODDAJE STUDIO CITY

Spet je vse narobe. Tanja Fajon ne more spati? V jesenski shemi bo  paradna oddaja skrajne levice, Studio City, premaknjena na drugi program TV Slovenija in bo na sporedu le dvakrat mesečno. In jokajoča Tanja, skupaj z levosučnimi mediji že protestira. Tudi stolček direktorici TV Slovenija Nataliji Gorščak se počasi maje. Bo Tanja jokala tudi zaradi nje?

Radiotelevizija Slovenija je edini nacionalni medij, ki bi moral skrbeti za pluralno izmenjavo stališč. Tako bi morale biti tudi oddaje na javni televiziji pluralistične, uravnotežene in neideološke. Vsako leto za izpolnitev teh zavez dobijo vodilni na RTV Slovenija dobrih 100 milijonov evrov davkoplačevalskega denarja.

Sicer pa, kot piše portal Nova24TV, prav oddaja Studio City že dlje časa velja za enourno promocijo idej radikalne levice. Večina prispevkov v oddaji radi predstavljajo kot odmik od “mainstreama” in izpostavljajo kritično razmišljanje. V tem pa blestijo predvsem intelektualci kulturnega marksizma in zagovorniki demokratičnega socializma. Prav to so ideje, ki jih najbolj vehementno zagovarja stranka Levica, enako pa se pod vodstvom Fajonove obnašajo Socialni demokrati in tudi LMŠ-jeva Lidija Divjak Mirnik.

Da se RTV oddaljuje od socialističnega merila oddaj, je vsekakor dobra novica, a Tanjo vseeno skrbi, saj je do sedaj lahko svoje “nebuloze” stresala v skoraj vsaki oddaji na RTV.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.