Tanja Fajon se spet spreneveda? Janez Janša ji je povedal kar ji gre!

Tanja Fajon, radikalna
Tanja Fajon, slika, družbena omrežja

Tanja Fajon spet neti spore in razdvaja ljudi. ne razume namreč zakaj vlada obvešča ljudi o novih ukrepih? In ne samo to, zahtevati menjavo vlade tako rekoč na vrhuncu drugega vala epidemije covida-19 je gotovo ne samo predrznost, ampak veleizdaja posebne vrste. In resno se sprašujemo na katerem zelniku je to zraslo?

Janez Janša, Tanji Fajon: “Ljudje umirajo in trpijo zaradi vas!”

Tanja Fajon se nikakor ne more sprijazniti s tem, da je na oblasti nekdo drug. Tudi v času krize ji niso všeč ukrepi vlade, niso ji všeč maske, skratka nič ji ni všeč.


Potem ko je Tanja Fajon na twiterju zapisala sledeče: “Ljudje z razumom in s potrpežljivostjo upoštevamo ukrepe. Vlada pa nam solidarnost vrača z nočnimi nujnimi objavami preko Twitterja ?! S takšno komunikacijo med ljudmi žal krepi le zmedo in odpor. Očitno ne obvlada dobro razmer v zdravstvu. Naj da vendarle prostor epidemiologom!”

Pa ji je Janez Janša odgovoril preprosto: “LAŽ draga Tanja Fajon” in dodal: “Nujnosti takih omejitvenih ukrepov ne bi bilo, če vi in vam podobni ne bi vsakodnevno rušili vse milejše ukrepe in priporočila, ki so bila dana od avgusta dalje in katerih upoštevanje bi virus zaustavilo prej. Ljudje umirajo in trpijo zaradi vas!”

Kdaj nas bo leva opozicija nehala posiljevati z neumnostmi? takrat, ko bo vse prepozno in ko se bo ponovil italijanski scenarij z meseca marca? je to želja opozicije ustavnega loka?

MG

——————————————————————————————Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
80%
6.2km/h
75%
5°C
9°
4°
4°
Mon
2°
Tue
2°
Wed
2°
Thu
3°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA