Domov SlovenijaPolitika Tanja Fajon v oblakih sanja o zmagi na volitvah. Levi mediji takoj pograbili novico!

Tanja Fajon v oblakih sanja o zmagi na volitvah. Levi mediji takoj pograbili novico!

Objavil: e-maribor
Tanja Fajon, SD

Levi mediji, ki bruhajo neumnosti in Socialni demokrati, ki neumnosti večkrat tudi govorijo z roko v roki reklamirajo levo politiko Tanje Fajon.

Socialni demokrati bi nam radi vladali

Kakšna je pravzaprav politika Tanje Fajon? Radikalna politika do vlade Janeza Janše, spodkopavanje vseh predlogov vlade, nasprotovanje ukrepom za zajezitev koronavirusa, hujskanje, žalitve, onemogočanje novinarskega dela, tožarjenje in širjenje laži o delovanju vlade v Bruslju in še bi lahko naštevali. TO je politika Tanje Fajon in njenih socialnih demokratov.

“SD pred je namreč ustanovila volilni štab, kjer pripravljajo vsebinsko in kadrovsko strategijo za volitve. Pripravili so konkretne rešitve (???)  za razvoj Slovenije tudi za dolgoročno obdobje ter začeli s postopki evidentiranja kandidatov.” Je dejal Dejan Levanič.

Po Levaničevih besedah so opravili raziskavo med članstvom, ki je med drugim pokazala zelo visoko podporo vodstvu stranke, predvsem Fajonovi. Izpostavil je tudi pozitivna sporočila o povezovanju ne le s tistimi zunaj parlamenta, ampak tudi povezovanju opozicije. Po ocenah vodje poslanske skupine SD Matjaža Hana je današnja klavzura pokazala, da v SD res vre, in sicer od pozitivne energije. “Vsak dan sem bolj prepričan v to, da bomo SD na naslednjih volitvah zmagali, da bo vodilno vlogo v državi prevzela Fajonova,” je dejal Han.

Do tu vse lepo in prav. A nekaj je govoriti in nekaj drugega tudi uresničiti. Radikalna politika do drugače mislečih pač ne more biti politika stranke, ki se je znala vedno preriniti na oblast. O njihovi iskrenosti do ljudi pa pričajo spodnje slike in posnetki:

zajem slike, POP TV

 

To je samo nekaj nebuloz stranke, ki bi nam rada vladala! NE je NE, spoštovana Tanja Fajon?

PM

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.