..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Tedenski horoskop od 6. 2. 2023 do 12. 2. 2023

Dnevni horoskop - letni horoskop - tedenski horoskop
Slika: pixabay

V tem tednu se bo energija na nebu nagibala med ambicioznostjo in pogostimi spremembami, kar bo vplivalo na vaše življenje. Odražajo se tudi čustva, ki so povezana z notranjo duševno stabilnostjo in mirom. Preberite svoj tedenski horoskop, da boste izvedeli, kako se boste v tem tednu soočili z vplivi neba in kako jih lahko uporabite v svoj prid.

♈ Oven (21. marec – 19. april) – V tem tednu boste iskali nove priložnosti in izzive, saj vas bo zelo močno vodilo vaše ambiciozno naravnanost. Zaupanje v svoje sposobnosti in samozavest bo še dodatno okrepilo vaše samozavestne nagone. V ljubezenski sferi pa se boste srečali s težavami in neodločnostjo, zato boste morali razmisliti o svojih čustvih in potrebah.

♉ Bik (20. april – 20. maj) – V tem obdobju se boste morali soočiti s finančnimi izzivi, vendar ne obupajte. S svojo vztrajnostjo in voljo se boste lahko izkopali iz težav in uresničili svoje cilje. V ljubezenski sferi pa se lahko vam odprejo nove priložnosti in prejmete dobre novice.

♊ Rak (21. junij – 22. julij) – V tem tednu se boste srečali s težavami v odnosih, vendar ne obupajte. Z dobro komunikacijo in vztrajnostjo se boste lahko rešili težav in ohranili svoje odnose. V finančni sferi pa se lahko vam obrnejo k dobrim izidom.

♌ Lev (23. julij – 22. avgust) – V tem obdobju se boste srečali z veliko energije in zagona za delo. To bo prineslo nove priložnosti za napredek v karieri. V ljubezenski sferi pa se boste srečali z veliko aktivnostjo in vznemirjenjem. Vzemite si čas, da razmislite o svojih čustvih in potrebah.

♍ Devica (23. avgusta – 22. septembra) – V tem tednu boste morali delati na ohranjanju notranjega miru, saj se boste srečali s stresom in nesoglasji. V finančni sferi boste imeli dobre priložnosti za investiranje, vendar bodite previdni in temeljito premislite preden sprejmete kakršno koli odločitev. Čas bo primeren za razmišljanje o svojih željah in ciljih, s čimer se boste lahko približali k boljšemu spoznavanju sebe. V ljubezenskem življenju pa boste lahko izboljšali odnos s partnerjem na področju  komunikacije in izražanjem svojih čustev.

♎ Tehtnica (23. septembra – 22. oktobra) – Tedenski horoskop za vas predvideva soočenje s težavami pri ravnotežju med službo in zasebnim življenjem. Pazite na svoje zdravje in si vzemite dovolj časa zase. V finančni sferi se boste morali držati strogega proračuna. Za ljubezen pa je v tem tednu odličen čas za okrepitev vajinih vezi.

♏ Škorpijon (23. oktobra – 21. novembra) – V tem tednu se boste morali soočiti s težavami v karieri, vendar bodite odločni in se ne predajte. Z vztrajnostjo in trdim delom boste lahko dosegli uspeh. V finančni sferi boste imeli dobre možnosti za investiranje. V ljubezenskem življenju pa boste lahko okrepili odnos s partnerjem  na področju zaupanja in iskrenostjo.

♐ Strelec (22. novembra – 21. decembra) – Za strelce tedenski horoskop pravi, da se boste znašli pred pomembnimi odločitvami, zato bodite pozorni na svoja čustva in potrebe. V finančni sferi se boste morali držati strogega proračuna. V ljubezenskem življenju pa boste lahko okrepili odnose s partnerjem.

♑ Kozorog (22. decembra – 19. januarja) – V tem tednu boste imeli dobre možnosti za napredek v karieri, vendar bodite previdni pri sprejemanju odločitev. V finančni sferi se boste morali držati strogega proračuna. V ljubezenskem življenju pa boste lahko okrepili odnos z partnerjem s komunikacijo in razumevanjem.

♒ Vodnar (20. januarja – 18. februarja) – Tedenski horoskop napoveduje dobre možnosti za spremembe v karieri, vendar bodite previdni pri sprejemanju odločitev. V finančni sferi se boste morali držati strogega proračuna. V ljubezenskem življenju pa boste lahko okrepili vezi s partnerjem s kompromiss in potrpežljivostjo.

♓ Ribi (19. februarja – 20. marca) – V tem tednu boste imeli občutek, da se vam začenja novo poglavje v življenju. Boste polni energije in navdiha, kar vam bo omogočalo, da dosežete svoje cilje. V finančni sferi bodite previdni pri odločitvah in se posvetujte s strokovnjakom. V ljubezenski sferi pa boste lahko izboljšali odnos z partnerjem na področju zaupanjem in razumevanja.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
60%
3.1km/h
0%
13°C
14°
11°
12°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.