Tekma med Rangers FC – NK Maribor brez televizijskega prenosa

Vir: Pixabay

Vijoličasti so se po sedmih letih vrnili na škotsko travo in bodo danes odigrali Evropsko gostovanje št. 3 v letošnji sezoni. Najti bodo morali pravi način za pozitiven rezultat.

Kot so zapisali na strani NK Maribor je na pot ne Škotsko odšlo 22 igralcev: Handanović, Pirić, Cotman, Šuler, Ivković, Uskoković, Doumbia, Viler, Klinar, Kolmanič, Vrhovec, Dervišević, Pihler, Cretu, Hotić, Kramarič, Bajde, Vršič, Mešanović, Tavares, Mlakar in Zahović. Zaradi poškodbe sta ostala doma Milec in Rajčević, prvič z moštvom pa je odšel na evropsko gostovanje Klinar.

Tekma v Glasgowu je razprodana, zato čaka nogometaše Maribora na Škotskem pravi pekel. Na stadionu Ibrox bo tudi nekaj mariborskih navijačev. Gostovanje pa bo zgolj polčas tretjega kroga kvalifikacij, kajti končni izid in uvrstitev naprej, bodo Mariborčani morali priigrati v domačem Ljudskem vrtu v četrtek 16. avgusta, ob 20.15.

Tudi tokrat pa ne bo neposrednega televizijskega prenosa saj TV-postaje niso dosegle sporazuma, za izvedbo prenosa. Tekma se bo po našem času začela ob 20:45.

O rezultatu in tekmi bomo poročali tudi na našem portalu.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.