To je dokument na katerega se sklicuje Golob. A kdo ga je sploh podpisal?

Robert Golob, slika twitter

Ob pričanju Tatjane Bobnar in Boštjana Lindava, kjer sta, v milost in nemilost spravila predsednika vlade, Roberta Goloba, da naj bi se vmešaval v delo policije, je ta zagotovil, da bo na pričanju pred parlamentarno komisijo vse obtožbe ovrgel na podlagi dokumentov. 

A kakšen dokument ima Robert Golob sploh na voljo? Na TV gostovanju tako na Odmevih, kot v oddaji 24ur Zvečer je Golob večkrat izpostavil, da ima v rokah dokaze v pisni obliki, da je dvojica (Tatjana Bobnar in Boštjan Lindav) na zaslišanju lagala. V nastopu na POP TV je izpostavil “dokument”, ki naj bi dokazoval, da je nedolžen. Do tu vse lepo in prav.

A v luči tega toliko bolj buri razkritje Portala Plus, ki navaja, da naj bi bil njegov krovni dokaz za to domnevno laganje Bobnarjeve in Lindava, dopis policije, ki zavrača poseganje predsednika vlade operativno v delo policistov. A predsednik vlade je pri tem spet prikril, da je ta dopis precej plehkega dokaza. Tega dokaza,  namreč ni podpisal v.d. direktorja Policije Boštjan Lindav, ki je bil takrat na bolniškem. 

Tu pa je ta Golobov “kronski dokaz” in podpis na koncu, ki ni od Lindava (vir: Bojan Požar):

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
69%
4km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.