To je film, ki ga je Janša danes pokazal bruseljskim novinarjem!

zajem slike

Premier Janez Janša je danes na brifingu na Brdu pri Kranju bruseljskim novinarjem pokazal video, ki prikazuje stanje medijev v Sloveniji. 

To je film, ki ga je Janša pokazal novinarjem

Janez Janša je novinarjem pokazal video, ki ga je želel pokazati na zaslišanju skupine Evropskega parlamenta za spremljanje spoštovanja demokracije.

Novinarji, ki so bili prisotni na brifingu in o tem tvitali, so med drugim zapisali, da Janša verjetno s prikazom videa ne bo dosegel želenega učinka. Drugi so prikaz označili za enega najbolj nenavadnih trenutkov novinarskih turnej, ki jih običajno ob začetku prevzema predsedovanja Svetu EU za skupino bruseljskih dopisnikov pripravijo predsedujoče države. A resnica ponavadi boli. In zagotovo je zabolela tudi vpletene novinarje, ki so se prepoznali v tem videu.

V skladu s tradicijo predsedujočih držav Slovenija do sobote gosti nekaj manj kot 50 tujih novinarjev, ki so akreditirani pri evropskih institucijah v Bruslju. Namen obiska je tujim novinarjem predstaviti program in prednostne naloge predsedovanja.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.