Takšno je poslovno in zasebno življenje direktorja in delnega lastnika podjetja Mikro+Polo Marka Podgornika. Podjetnika “dobrega srca”, kot ga opisuje znani mariborski aktivist Boris Krabojna.

Tako razkošno živi podjetnik “dobrega srca” Marko Podgornik.

Te dni je komaj potihnila afera mladih lastnikov Majbert Pharm, na javnem razpisu izbranega podjetja z najcenejšimi hitrimi testi za covid-19. Ker spornosti posla mediji niso dokazali, so poudarjali njihov, za slovenske razmere razkošen slog življenja. Vse to zaradi dejstva, da so na razpisu premagali očitno favorizirano podjetje Mikro+Polo v delnem lastništvu Marka Podgornika.

Celotno farso okrog hitrih testov je v oddaji Tarča demantiral eden izmed lastnikov izbranega podjetja Majbert Pharm Klemen Nicoletti. Vprašal se je, zakaj ni bilo v medijih nobene pozitivni objave, “kjer bi rekli, mladi fantje heroji, prihranili državi milijon evrov. Zakaj? Ker drugi najcenejši dobavitelj je bil dražji od nas za 1 milijon. 100-odstotno dražji test,” je poudaril Nicoletti. Sam je povedal, da bodo po odbitku stroškov in vračanju kredita na koncu zaslužili komaj 25 tisoč evrov. Dodal je, da so teste kupili za ceno 1,61 evra, državi pa prodali za 1,89 evra. Javni razpis za hitre teste je pokazal nič drugega kot vse mafijske intrige dežurnih dobaviteljev, piše portal Informer.

A ko so levi mediji tako uživali ob pogledih zabav fantov iz podjetja Majbert Pharm, je prav, da objavimo še sliko direktorja iz podjetja Mikro+Polo,

slika: Informer
slika: infromer

Ti fantje se lahko skrijejo pred stilom, načinom življenja in luksuzom, ki si ga privošči direktor podjetja Mikro Polo, Marko Podgornik. Če samo pogledate na njegov FB in Instagram profil, lahko vidite, kako živi. Vsepovsod ga je polno, Dubaj, Španija, Amerika, Palma de Malorca, ipd. Pred časom je eden prvih v Sloveniji vozil vozilo Tesla, sedaj ima visokocenovnega Mercedesa,” razkriva skrivnosti “insajder” podgornikovega življenja.

In teh slik nismo objavili zato, da bi bili škodoželjni in ne zato, da bi kogarkoli ožigosali kaj je, ampak zato, ker so mediji ves čas napadli fante iz podjetja Majbert Pharm, ki so Sloveniji priskrbeli cenejše hitre teste, kot medijem ljubši Mikro+Polo, češ kako živijo razkošno.

PM