To je premoženje Nataše Pirc Musar! Od kod ji toliko bogastva?

nataša pirc musar
Nataša Pirc Musar, slika družbena omrežja
Denar, motor, delnice, nepremičnine in še in še

Kandidatka Milana Kučana in Danila Türka za predsednico države, famozna  Nataša Pirc Musar je razkrila svoje premoženje, med katerim je tudi Ruska dača.

Je bogata Nataša, primerna za predsednico Slovenije

Kako neverjetno. Famozna odvetnica Nataša Pirc Musar, ki bi bila rada predsednica vseh, torej levih in desnih Slovencev in Slovenk, je razkrila svoje premoženje. Ji bo to v kampanji koristilo, ali škodovalo, pa bomo videli jeseni. Res pa je da ni tako neodvisna, kot pravi da je. Zelo rada namreč “predalčka” medije, kateri ji niso všeč. Tako je našemu mediju (in še enemu, kateremu pa se je kasneje opravičila) nadela ime, kar “janševo trobilo”. Leva medije, kot so na primer  Necenzurirano, Reporter ipd. pa je pustila pri miru? To je za tovarišico Musarjevo,  neodvisnost?


Kandidatka levih privatizerjev, kot jo je označila Nina Krajnik, pa ni tako revna. Kar nekaj bogastva si je “nagrebla”. Mogoče ji je kakšnega požegnal tudi (njen) Kučan? Dobrega pol milijona evrov premoženja naj bi imela kandidatka za predsednico države Nataša Pirc Musar. In to brez upoštevanja premoženja njenega moža Aleša Musarja, ki ima pod palcem še več milijonov evrov.

Poglejte si to bogastvo:

-Na banki ima Pirc Musarjeva 30 tisoč evrov gotovine, približno 13 tisoč evrov ima v delnicah Krke. V lasti ima tudi za skoraj četrt milijona evrov finančnih naložb, ki niso podrobneje pojasnjene. Kot tudi dejstvo, zakaj lastništvo delnic Krke ne spada med finančne naložbe.

-Kandidatka za predsednico države Pirc Musarjeva ima v lasti 75 odstotkov družinske hiše v Radomljah, kar je glede na podatke GURS vredno 110 tisoč evrov.

-V dveh podjetjih je Pirc Musarjeva solastnica. Ima skoraj 50 odstotkov podjetja Odvetniška družba Pirc Musar & Lemut Strle, kar je ocenjeno na 63 tisoč evrov. V lasti ima tudi 14,6 odstotka Ruske dače d.o.o., kar naj bi bilo vredno 113.500 evrov.

-Pirc Musarjeva je sicer v javnosti že nekaj let znana kot zaprisežena motoristka. V svoji garaži ima sicer samo enega, gre za Kawasaki Vulcan S z letnico 2022, ki naj bi bil vreden deset tisoč evrov. Kandidatka za Pahorjevo nasledstvo ima tudi avtomobil, in sicer Mercedes E 220 karavan, vendar ta ni v njeni lasti, temveč ga baje le najema.

Veliko več ima pod palcem mož Pirc Musarjeve Aleš Musar, ki se je v preteklosti znašel tudi v kakšni “aferi”. Se bo pa Musarjeva morala, preden bo postala predsednica še marsikaj naučiti. Recimo, kaj je to politika simolarnega?

 

VREME

Maribor
dež
95%
2.1km/h
100%
19°C
20°
19°
18°
Sat
16°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
18°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.