To je seznam, skoraj 4 milijone evrov davkoplačevalskih sredstev za LGBT propagando

slika: twitter

Očitno se danes splača biti v društvu legebitra, kjer so združeni tisti, ki zagovarjajo stališča LGBT. Sredstva, ki jim namenja država so zares neverjetna.

Samo leto je to društvo dobilo od državnih inštitucij kar 250.390,44 evrov, največ jim je sicer od države pokasirati lani in to, kar skoraj pol milijona davkoplačevalskega denarja. Med njihovimi pokrovitelji največkrat najdemo kar tri ministrstva, ministrstvo za zdravje, javno upravo in delo družino in socialne zadeve. Sicer pa jim je do sedaj največ denarja od začetka do danes namenilo ministrstvo za zdravje, kar 1.631.643,82 evra. So pa med plačniki zanimivo tudi vrtci, osnovne in srednje šole, ter gimnazije.

To so največji pokrovitelji LGBT:

Ob tem se sprašujemo, kaj med plačniki delajo (sicer ljubljanski) vrtci Kolezija, Miškolin, Mladi rod, Pedenjped, Pod gradom, Vič, Galjevica in tako dalje. Pri osnovnih šolah je še bolj zanimivo, saj so plačniki LGBT tudi na obrobju mesta, kot je osnovna šola Fram, Rudolfa Maistra Šentilj, najdemo pa tudi srednjo šolo za oblikovanje Maribor. 

Očitno se danes splača biti LGBT, kjer te država nahrani. Se je pa danes na Paradi ponosa znašla tudi Nataša Pirc Musar, predsednica države, ki si za prireditve povezane z osamosvojitvijo države in samostojno Slovenijo, ni našla časa. Dejala je, da ljubezen nima nalepk, nima razlag. Je, kar je, čista in preprosta. Ljubezen je voda življenja. Naj nas vsak korak na Paradi ponosa spodbudi k razmisleku in dejanjem za boljši jutri, kjer bo vsaka oseba živela brez strahu. Za svoj patetični govor je prejela celo aplavz.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.