To je žaljivo sporočilo je dobil odgovorni urednik našega portala!

Na našo elektronsko pošto velikokrat pišejo neznani ljudje, ki se ne strinjajo s politiko našega portala. Seveda je povsem normalno, da ima kdo, tudi drugačno mnenje.

Odgovorni urednik našega portala deležen groženj

Portal e-maribor je bil večkrat deležen kritik, leži in manipulacij, celo s strani oddaje Tarča na nacionalni televiziji, kjer so blatili ne samo naše ime, ampak so se tudi lagali o gledanosti in nas označili za marginalni medij.

A tokrat je odgovorni urednik portala e-maribor.si na privatno sporočilo v zasebni Facebok profil, dobil sporočilo, ki ga ni mogel prezreti. Verjetno lažni profil Vojko Slodej, je zapisal sledeče sočne besede (z velikimi tiskanimi črkami):

CRKNI ŽE ENKRAT TI SVINJA, UMAZANA, IZDAJALSKA, JANŠISTIČNA! POGLEJ SE V OGLEDALO, KAKŠEN OGABEN IZRODEK SI SVINJA. PRASICA UMAZANA, SDS-OVSKA, SMRDLJIVA. NABIJEM TI TO ŠVABSKO FRAJTONARCO V TVOJO SMRDLJIVO PEDOFILSKO DANKO! TEBI BI MORALA TVOJA SKURBANA MAT’ STOPITI ZA VRAT, KO SI SE POVRGEL. POTEM PA SE OBESITI OD SRAMOTE, DA JE SKOTILA TAKŠNEGA IZLOČKA! UPAM, DA CRKNEŠ V HUDIH MUKAH. IZTREBEK!

Očitno gre resnica, ki jo pišemo na portalu e-maribor.si nekomu res v nos. Proti neznanemu pošiljatelju bomo sprožili postopek na policiji, vsem podobnim, ki jim naš portal ni všeč pa sporočamo, da nas ne boste utišali!

uredništvo

To je videl/-a Vojko Slodej
Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.