To je zmagoviti polet Timija Zajca, ki bo odšel v zgodovino #odzivi

Timi Zajc, slika twitter

Slovenski smučarski skakalec Timi Zajc je na domačem svetovnem prvenstvu v Planici na veliki napravi postal novi svetovni prvak ter tako dosegel še četrto zlato kolajno za Slovenijo v zgodovini nordijskih SP.

Po prvi seriji drugouvrščeni Zajc je v finalu znova skočil sijajno in pristal pri 137 m. S tem je zanesljivo prevzel vodstvo, nato pa čakal le še na vodilnega po prvi seriji Kobayashija. Slednji je imel po prvi seriji 0,7 točke naskoka pred Zajcem. Toda izjemni Japonec je pristal pod 130 metri in slovenski junak se je kmalu znašel na ramenih svojih reprezentančnih sotekmovalcev.

Čestitke Timiju Zajcu so prihajale od vsepovsod. To pa je njegov zmagovalni skok:

Seveda pa je Timi Zajc pravi domoljub. Ne samo, da ima rad Slovenijo, rad zaigra tudi na svojo frajtonarico

vir: Žurnal24, družbena omrežja

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.