To ni kar tako! Minister Bešič-Loredan, dela še v dveh dodatnih službah?

bešič Loredab
Danijel Bešič Loredan, slika - zdravstveni portal

Eni lahko, drugi nikakor. Danijel Bešič Loredan, ne boste verjeli, poleg službe ministra opravlja še dve drugi. Med drugim je zaposlen tudi v svojem zavodu.

Očitno za Golobovo vlado velja pravilo totalitarizma, pustite nas ne miru, da lahko delamo po svoje. Spomnimo se, kako je času Šarčeve vlade dodatno delo pritegnilo veliko pozornost po samomoru, ki ga je storil uslužbenec ministrstva za kulturo, ki je tedanjega ministra Dejana Prešička z inštrumenti redno vozil v dodatno službo. A očitno so Golobovi zaščiteni, kot kočevski medvedi. 

Poseben minister (s privilegiji) Danijel Bešič Loredan (GS), ki ob ministrskem delu lahko dodatno “dela” pri kar dveh zasebnih delodajalcih: v Kirurgiji Bitenc v Ljubljani in še v Zasebnem zdravstvenem zavodu Medicinski center Šalara v Kopru. Minister Bešič Loredan je ustanovitelj tega zasebnega Zavoda in ga je do prevzema ministrske funkcije tudi vodil s Simonom Stoparjem. Torej je minister zaposlen v lastnem zavodu? No kaj takega svet še ni videl. Piše Spletni časopis.

Ob Bešič Loredanu imajo dovoljenja za dodatno delo še minister za izobraževanje Igor Papič (GS) na Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani, ministrica za kulturo Asta Vrečko (Levica) na Filozofski fakulteti v Ljubljani in ministrica brez resorja (listnice) Emilija Stojmenov Duh (GS) na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani. Plač v vladi ministrom to, da občasno manjkajo in delajo drugje, ne znižajo. Prihodki pa se jim celo povečujejo. Največ “pridnih” tako pridela Gibanja svoboda.

Prvorazredni očitno lahko!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
69%
2.2km/h
0%
-2°C
2°
-3°
-1°
Sun
-3°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA