To pa je odličen odgovor Kreka, samovoljnemu ravnatelju OŠ Prebold

Milan Krek ravnatelj(Direktor NIJZ 30. aprila 2020 -)
Milan Krek (Direktor NIJZ) slika: Demokracija

Ne samo neumno, ampak neumestno je spraševati, kot ravnatelj z univerzitetno diplomo, o znanstvenih dokazih, glede virusov in kako se prenašajo.

Samovoljnemu ravnatelju Žureju je direktor NIJZ, Krek, nalil čistega vina

Samovoljni ravnatelj Peter Žurej piše in govori neumnosti praktično pred celo Slovenijo, v pomoč pa so mu levi mediji, ki njegove zgodbe prijetno “nabijajo”.  Vsem bi moralo biti jasno, da mora ravnatelj Peter Žurej oditi. In to nepreklicno. Ne samo, da bi ga morali odstaviti, kot ravnatelja, ampak bi mu morali prepovedati opravljati kakršenkoli pedagoški poklic. Do kam gre lahko človeška pamet in logika? 

Razumljivo je tudi, da se, da se kak ravnatelj ne strinja s posameznim delom kakšnega zakona, vendar pa ga mora kljub temu izvajati – živimo namreč v pravni državi. Če se s čem ne strinja, lahko to ohrani za sebe, ne more pa tega na ves glas razglašati naokoli in nasprotovati ukrepom vlade, ki temeljijo na stroki. Stroka pa, kot ravnatelj dobro ve, temelji na znanosti. “Saj ne živimo več v srednjem veku.” pa je dejala poslanka in nekdanja ravnateljica Mojca Škrinjar.

Tudi direktorju NIJZ Kreku se zdi neprimerno, da ga ravnatelj v 21. stoletju sprašuje o znanstvenih dokazih o virusih kot povzročiteljih boleznih. “Napotil bi ga v 7. ali 8. razred pa naj vpraša učence,” je povedal za portal N1.

P.M.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
86%
1.5km/h
75%
-1°C
-1°
-3°
-1°
Sat
-3°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA