To so vam levi mediji prikrili! Nekdanji kandidat za poslanca LDS zabodel zeta?

mediji
slika: Finance, slika je naključna

Minulo sredo zvečer se je blizu Litije zgodila še ena slovenska družinska drama, ki se je končala s hladnim orožjem, a tokrat na srečo brez smrtnih žrtev. Pa so to mediji spregledali?

MEDIJI PRIKRILI NOVICO, O NEKDANJEM SVETOVALCU DANILA TURKA

Požareport razkriva neverjetno zgodbo, katero so levi mediji preprosto zamolčali, saj gre za levega politika. Med družinskim prepirom naj bi zabodel svojega zeta Bojan Potočnik, nekdanji vršilec dolžnosti generalnega direktorja policije, upokojeni visoki častnik Slovenske vojske, svetovalec prejšnjega predsednika republike Danila Türka in leta 2008 tudi – sicer neuspešni – kandidat za poslanca na listi LDS. 

In kaj se je pravzaprav zgodilo? Bojanova hči  naj bi pomoč poklicala očeta, češ, njen zasebni partner, nesojen zet, noče iz njene hiše. Oče je pridrvel na kraj in očitno med pretepom z nožem zabodel zeta. Policisti naj bi dejanje obravnavali, kot lahko telesno poškodbo. 

Najbolj zanimivo pri vsem pa je to, da so levi mediji novico preprosto zamolčali. Zakaj? Levih pa je ne bodo spravljali v zadrego? Še dobro, da ne obstajajo le levi mediji.

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
38%
4.1km/h
20%
8°C
10°
7°
8°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA