To so vam zamolčali! Komunala Trbovlje kazensko ovadila visokega funkcionarja SD

slika: Komunala Trbovlje

Ko so v koruptivna ali kakšna druga nečedna dejanja vpleteni člani kašne od levih strank, mediji marsikatero novico zamolčijo. Mi razkrivamo še eno zamolčano zgodbo, v katero je vpleten visoki predstavnik stranke SD.


Podjetje Komunala Trbovlje d.o.o., je podalo  kazensko ovadbo zoper nekdanje vodstvo družbe zaradi izsledkov forenzične preiskave poslovanja v obdobju 2017-2020. Forenzična preiskava poslovanja v tem obdobju je pripeljala do posameznih zaključkov, za katere obstaja sum kaznivega dejanja. Med ovadenimi osebami so člani nekdanjega vodstva, med drugim tudi visok funkcionar stranke SD (Socialni demokrati).

Javno podjetje Komunala Trbovlje d.o.o. že več kot 70 let skrbi za dvig kakovosti življenja občanov trboveljske občine. Občanom zagotavlja čisto pitno vodo, odpadne vode pa odvaja in čisti na eni najsodobnejših čistilnih naprav v Sloveniji. Odpadke odvaža približno 7500 gospodinjstvom in podjetjem, ustanovam itd.,za oddajo odpadkov pa je na voljo sodobnizbirni center Neža. V zimskem času skrbi za prevoznost lokalnih cest, v poletnem času pa za njihovo vzdrževanje. Upravlja trboveljsko mestno tržnico, trboveljsko pokopališče pa se ponaša z nazivom enega najlepših v Sloveniji. Toplarna Polaj, ki deluje v okviru podjetja, s toploto oskrbuje velik del mesta. Za energent ogrevanja uporablja zemeljski plin, ki je najčistejši med fosilnimi gorivi. Prednosti takšnega načina ogrevanja so se še posebej pokazale med zadnjo krizo z energenti v letu 2023.

O kazenki ovadbi, zaenkrat še skritega visokega funkcionarja stranke SD, bomo na našem portalu še poročali.

VREME

Maribor
rahel dež
86%
0.5km/h
100%
7°C
9°
6°
6°
Thu
3°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.