Tožilstvo zavrglo ovadbo zoper Dejana Prešička iz Socialnih demokratov!

slika: Nova24

Državno tožilstvo je zavrglo kazensko ovadbo v zvezi z domnevnimi kaznivimi dejanji zlorabe uradnega položaja in šikaniranja na delovnem mestu zoper nekdanjega kulturnega ministra Prešička.

Tožilstvo zavrglo ovadbo zoper Dejana Prešička

Očitno je danes v naši državi vse možno, če si le pri stranki SD. “Po dveh letih čakanja sem danes prejel pošto, da je Okrajno državno tožilstvo zavrglo kazensko ovadbo zoper mene v zvezi z domnevnim kaznivim dejanjem zlorabe uradnega položaja in kaznivega dejanja šikaniranja na delovnem mestu,” je včeraj sporočil nekdanji kulturni minister Dejan Prešiček.

Prešiček je s položaja kulturnega ministra odstopil potem, ko so mu očitali številna kazniva dejanja, med drugim mobing in šikaniranje podrejenih ter uporabo službenega avtomobila v zasebne namene.

Očitno šikaniranje podrejenih in mobing na delavnem mestu ni več dovolj za kazensko ovadbo, ali pa moraš biti v pravi stranki, ko ti radikalna šefice vse zrihta?

PM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.