Tragedija na pomurski avtocesti: Voznik tovornjaka izgubil življenje

Foto: Rene Vrzel - Facebook
Težka prometna nesreča pri Vučji vasi povzročila popolno zaporo avtoceste v smeri Maribora.

Danes ob 9.10 uri so bili policisti Policijske uprave Murska Sobota obveščeni o tragični prometni nesreči, ki se je zgodila na pomurski avtocesti, malo naprej od Vučje vasi v smeri Maribora. Voznik tovornega vozila tujih registrskih oznak je izgubil nadzor nad vozilom, ki se je prevrnilo in prebilo zaščitno ograjo. Na žalost je voznik na kraju nesreče podlegel poškodbam.

Prometnoinformacijski center sporoča, da bo zapora avtoceste predvidoma trajala do 16. ure.

Cesta v smeri Maribora od uvoza – izvoza v Vučji vasi je popolnoma zaprta. Promet je usmerjen v smeri Radencev naprej v Dragotince. Delna zapora avtoceste je tudi iz smeri Maribora proti Murski Soboti.

Policisti na kraju nesreče trenutno izvajajo ogled, preiskava pa je še v teku.

Obvoz za osebna vozila proti Mariboru poteka preko Radencev, medtem ko bodo tovorna vozila usmerjena na počivališče Murska Sobota, kot navaja prometnoinformacijski center.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.