Tragedija na Štajerskem. 61-letnik ustrelil partnerko, nato sodil še sebi!

policija-stop storilec
policija-trak

Danes, ob 15. uri so bili policisti na interventno številko 113 obveščeni o streljanju na območju Policijske postaje Šentjur pri Celju. Policisti so v stanovanjski hiši našli mrtvega moškega in žensko.

Danes, ob 15. uri so bili policisti na interventno številko 113 obveščeni o streljanju na območju Policijske postaje Šentjur pri Celju, v katerem sta dve osebi umrli. Operativno komunikacijski center je na kraj poslal več patrulj. Policisti so v stanovanjski hiši našli mrtvega moškega in žensko.

Ogled kraja je v sodelovanju s policisti opravila ogledna skupina Sektorja kriminalistične policije PU Celje. Udeležili sta se ga tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka. Po prvih ugotovitvah gre za družinsko tragedijo med partnerjema, kjer je 61. letni moški ustrelil 64. letno partnerko in po dejanju storil samomor.

Policisti in kriminalisti intenzivno nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ogledom kraja kaznivega dejanja umora in storitve samomora, so še sporočili iz Policijske uprave Celje. Piše portal Maribor24.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
32%
4.1km/h
0%
35°C
36°
34°
34°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
15°
Sun
15°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA