Trčil v v drevo in umrl

Simbolna slika

Do hude nesreče je prišlo v bližini sedežnice Pisker na mariborskem Pohorju.

v četrtek, 11. oktobra okoli 16. ure je 72-letni Rušan pričel voziti osebni avtomobil po makadamski gozdni cesti izven naselja Lobnica, iz smeri parkirišča pod spodnjo postajo sedežnice Pisker.  Ko je pripeljal po klancu navzdol do prvega desnega ostrega nepreglednega ovinka, je brez zaviranja zapeljal naravnost, čez vozišče in čez travnato površino, ki je ob levem robu vozišča, nato pa po strmem gozdnem pobočju. Tam je s prednjim desnim delom vozila trčil v manjše drevo. Po trčenju je njegova sopotnica v vozilu, ki se v prometni nesreči ni poškodovala, peš odšla v smeri Ruš poiskat pomoč. Voznik je namreč po trčenju ostal v vozilu in ni kazal znakov življenja. Iz vozila so ga rešili gasilci. Kljub oživljanju je voznik na kraju nesreče umrl.

Zdravnica, ki je ugotovila smrt voznika je odredila sanitarno obdukcijo. Vidne poškodbe pokojnega namreč ne kažejo na to, da bi umrl zaradi njih, temveč policisti sumijo, da je med vožnjo morebiti prišlo do naravne smrti voznika.

Mariborska policija o nesreči še zbira obvestila.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.