Trenutek iz današnje košarkarske tekme, ki je zaprl usta ljudem formata Miljković

prepelič
zajem slike

Po porazu v polfinalu olimpijskih iger bo še bolj od taktične priprave na naslednjega tekmeca naloga strokovnega štaba psihološki vidik.

Trenutek ko so levičarji formata Milković utihnili

Z veliko željo in nesrečnim dnem, kjer je zmanjkal le trenutek sreče, se bo Slovenska košarkarska reprezentanca v soboto pomerila z Avstralijo. Mala Slovenija, proti veliki Avstraliji, vsaj po površini. A Slovenija z zagotovo večjim srcem in dušo. V dnevih, ko nas razveseljujejo slovenski košarkarji, pa so si dali duška za stresanje neumnosti tudi levičarji, od člana stranke SD Štromajerja, ki se ga je prijel vzdevek bucko, do Esiha, Vaseva, do levičarskega pisca neumnosti pri športni portalu Ekipa Miljkovića.

Prav slednji je igralce slovenske reprezentance v košarji delil na tiste, ki se pišejo na ić in tiste, ki se ne? No roko na srce igralci igrajo za slovenski grb in zastavo, ne glede na poreklo in neglede na vero. In le kakšni so taki ljudje, ki to lahko ocenjujejo drugače? Ja pa danes režiser prenosa košarkarske tekme ujel trenutek ki je obšel svet in je levičarjem formata Štromajer, Esih, Vasev, Milković vsaj za trenutek zaprl usta.

Ko bi le taki levičarski formati uporabljali malo pameti, preden pišejo neumnosti.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.