Troha s somišljeniki vdrl na volišče

Troha vdrl
Ladislav Troha
Ladislav Troha, slika twitter

V prostore Državne volilne komisije je okrog 12. ure vstopilo pet moških, med njimi Ladislav Troha. Povedali so, da imajo kot civilna družba pravico spremljati sejo DVK.

Troha s somišljeniki vdrl na volišče

Okrog 12. ure je v prostore Državne volilne komisije (DVK) vstopilo pet moških, med njimi upokojeni častnik Slovenske vojske in predsednik gibanja Osveščeni prebivalci Slovenije Ladislav Troha.

Na DVK so pojasnili, da so moški, ki niso nosili zaščitnih mask, odšli mimo recepcije v četrto nadstropje ter vstopili v prostore DVK. Dejali so, da imajo kot civilna družba pravico nadzirat delo DVK in sejo, a so jim zaposleni na DVK pojasnili, da danes ne poteka nobena seja, da so prišli v prostore službe in da ovirajo njihovo delo. “Ker smo imeli ravno sklicano tiskovno konferenco in nihče ni mogel hoditi mimo njih, smo jih opozorili, naj se umaknejo, a ker nas niso upoštevali, smo poklicali Policijo,” je povedala tiskovna predstavnica DVK Tina Hrastnik. Kot je dodala, so nato tudi izvedeli, da je Troha pozitiven na koronavirus, zato bodo o tem obvestili inšpekcijo ter ga ovadili za širjenje koronavirusa. Piše portal 24ur.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.