Tu je (celotni) film Mitje Okorna o prebolevnikih Covid 19!

Mitja Okorn tudi tokrat ni razočaral. Posnel je film o prebolevnikih Covid 19. Kakšne so njihove izkušnje z boleznijo, kaj vse so doživeli? Film res vreden ogleda!

FILM MITJE OKORNA O PREBOLEVNIKIH

Davor Tavčar, Edo Dimnik, Benjamina Trtnik, Dejan Ćuk, Jernej Kosmač, Tadej Potočnik, Leonida Mrgole, Zvone Lipovšek – Lipy, Borut in Branka Stražišar, Dragomir in Radmila Cvijić, Iztok Klančnik, Klavdija K., Nataša Kramar in Adolf Lukanovič. To so prebolevniki in njihovi najbližji, ki so se morali spopasti s hujšo obliko covid-19.

Je pa zanimivo, da se je pri predvajanju filmna zapletlo v šolah.  Predlog ministrstva za šolstvo, da bi o Okornovem filmu in o pomenu cepljenj razpravljali tudi v zadnjih razredih osnovnih šol, je predsednik Združenja ravnateljev osnovnih šol Gregor Pečan zavrnil, češ da promocija cepljenja ni v pristojnosti šol. Pri tem se sprašujemo kakšne ravnatelje imamo? Gregor Pečan, pa ravnateljam zagotovo ni kakšen velik vzor.

Celoten film Mitje Okorna si lahko ogledate TUKAJ

P.M,.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.