Tu je še en nekulturni kulturnik, ki se norčuje iz zdravstvenega osebja?

slika: zajem slike
Še en kulturnik

Zagotovo se spominjate “Stand up” komika, TV voditelja, kulturnika in še marsikaj drugega, Vida Valiča. A zapis, ki ga je objavil na družbenih omrežjih, je vse prej, kot kulturni.

Kulturnik Vid Valič, z nekulturnim zapisom

Vid Valič je v prejšnjih letih preko države služil kar zadovoljivo. Kot razkriva ERAR je bil njegov S.P., huda mravlja, najbolj bogat v letih 2018, 2019 za skupno 14.635,41 evra. A prišla je zdravstvena kriza, oziroma pandemija koronavirusa, ki je ustavila marsikaterega kulturnika in očitno tudi Vida Valiča, ki je letos preko države zaslužil le 854,00 evrov. Ali od tod izvira srž problema in neprijaznosti do zdravstvenih delavcev?


Na novico, ki jo je objavila Slovenska tiskovna agencija (STA) v kateri Roman Jerala s Kemijskega inštituta napoveduje, srečanje vsakega državljana z omikron različico virusa, se je z zelo nespodobnim zapisom odzval igralec Vid Valič. V svojem zapisu je na dejal, da napoveduje izgubo kredibilnosti Romana Jerale ob tej napovedi, tako kot bi jo naj Alojzi Ihan, Bojana Beovič in vsi ostali, ki po njegovem strašijo z virusom. Pri poimenovanju Alojza Ihana in Bojane Beovič se priimke zapisal zelo popačeno. Piše Celjski glasnik.

In namesto da bi toki (ne)kulturniki s svojimi zapisi spodbudili ljudi, naj se gredo cepit, da bo koronavirusna kriza čimprej minila in bodo kulturne dvorane spet lahko zadihali, “šaljivci” pa bi lahko imeli svojih pet minut slave na odru, se raje delajo norca iz zdravstvene stroke. 

P.M.

VREME

Maribor
dež močnejše intenzitete
95%
2.6km/h
100%
19°C
20°
19°
19°
Sat
16°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
18°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.