Tudi klovn se spozna? Šarčeva Facebook skupina za blatenje vlade in laganje?

burkež marjan šarec
Serpentinšek, slika twitter

Tudi Šarčeva armada naj bi na čelu z Matejem Špehajem, nekakšnim strokovnjakom za družbena omrežja in Damirjem Črnčecom na Facebooku ustanovila skupino, ki blati sedanjo vlado, potvarja dejstva in zavaja ljudi?

“Šarčeva” stran na Facebooku polna laži

Tudi Marjan Šarec se je očitno odločil, da so družbena omrežja, za katerimi se lahko skriješ in klatiš neumnosti najboljši pokazatelj tega, kar je Šarec tudi dolga leta počel. Klatil neumnosti seveda. So tudi najboljši pokazatelj kakšen je resnično tvoj intelegenčni kvocient, kjer ti je dovoljeno praktično vse, od laganja do zavajanja javnosti. Manjka le še stavek “Babe zoprne!” To je stran: “V Sloveniji sem doma!”

Na strani se zelo radi pohvalijo kaj je delal Marjan Šarec in kaj dela Janez Janša. Sicer primerjava nima z realnostjo nobene veze, a vseeno:Da Šarčev IQ res ni na zavidljivi ravni pa lahko ugotovimo, ko naj bi se v stranki LMŠ spozabili, saj so z včerajšnjo objavo na Facebooku izdali, da naj bi resnici prav oni stali za protivladno skupino z imenom “V Sloveniji sem doma”. Piše Nova24TV. Ista predelana fotografija, ki je bila najprej objavljena na profilu že omenjene skupine, je bila namreč včeraj objavljena kar na profilu stranke LMŠ pod komentarjem Janeza Janše, ki se je odzval na sporni zapis Socialnih demokratov, da “podpirajo poziv ravnateljev za šole brez mask.”

Še malo pa bomo na tej strani lahko spremljali stare Serpentinškove nastope.

MG


VREME

Maribor
dež
93%
2.1km/h
100%
19°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.