Tudi Marijana Pojbiča je na domačem naslovu čakalo pismo s sovražno vsebino

Tudi Marijana Pojbiča je na domačem naslovu čakalo pismo s sovražno vsebino
Marijan Pojbic
Marijan Pojbič

Poslancem Slovenske demokratske stranke so bila na domače naslove poslana pisma s sovražno vsebino. Tako pismo je prejel tudi Marijan Pojbič.

Pisma s sovražno vsebino, ki so bila poslana poslancem Slovenske demokratske stranke dobivajo nove razsežnosti. Po Mojci Škrinjar, Leonu Merjascu, Matjažu Tanku, je identično pismo na domač naslov prejel tudi poslanec iz Šentilja Marijan Pojbič. 

Na družbenem omrežju je zapisal: “Ko se vrneš domov in v poštnem predalu najdeš pisemsko pošiljko z vsebino, ki je na sliki, postaneš zelo jezen in tudi žalosten. Če se boriš za poštenje, pravičnost in vladavino prava ti začnejo groziti na tako pritlehen način. Vsem, ki vam moje zavzemanje za ideale, ki jih zagovarjam niso všeč, zelo jasno in odgovorno povem, da bom na tej poti vztrajal. Mirno in prijetno noč vam želim!”

Na portalu e-maribor.si bomo jutri objavili tudi daljši intervju z Marjanom Pojbičem, ki je nastal za revijo Demokracija.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.