Tudi Matej Tonin okužen s koronavirusom. Janša z njim v tveganem stiku?

Matej Tonin
slika NSI
Tudi Matej Tonin okužen s koronavirusom. Janša z njim v tveganem stiku?

Po pozitivnem testu predsednika državnega zbora Igorja Zorčiča je bila okužba s koronavirusom potrjena tudi pri podpredsedniku vlade in obrambnem ministru Mateju Toninu. 

Podpredsednik vlade in predsednik NSi Matej Tonin je na Twitterju sporočil, da je bil pozitiven na testu na koronavirus. Kot je zapisal, je trenutno brez vseh simptomov. “Cepljenje deluje.” je zapisal. Sam je sicer prejel tri odmerke.

Kot piše portal N1 se Tonin “zaradi razširjenosti različice omikron redno testira. PCR test, ki ga je opravil v četrtek zvečer, potem ko je izvedel, da je bil v stiku z osebo, ki je kasneje razvila simptome in zbolela, je bil pozitiven na prisotnost virusa SARS CoV-2.” Delo na ministrstvu poteka nemoteno.

Tonin je bil sicer včeraj prisoten na vladi in na koalicijskem sestanku, skupaj s koalicijskima partnerjema Janezom Janšo in Zdravkom Počivalškom. A Protokoli so ob visoko tveganem stiku enaki za vse. Oseba, ki je prejela poživitveni odmerek, je izjema pri karanteni na domu po visoko tveganem stiku s covidom-19. Priporoča pa se samotestiranje. To sta tako Janša, kot Počivalšek tudi storila.   

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.