Tudi propadli politik Franci Kek moraliziral o dogodku na Kredarici?

kek

Medtem, ko odmeva petkov incident levičarskih skrajnežev, ki so Triglav zamenjali za ulico, se  je glavna “puntarka” Tea Jarc spremenila v žrtev dogajanja. Svoje pa je na družbenih omrežjih dodal tudi propadli politik Franci Kek.

Propadli politik Franci Kek o dogajanju na Kredarici

Očitno petkovo norenje pod Triglavom, ni prineslo rezultatov levičarskim brezdelnežem, ki z ulico skušajo zamenjati vlado, niti jim ni pomagalo očitno navijanje levih televizijskih pljuvalnikov po vladi. Tea Jarc pa se je naredila ubogo in se je predstavila  kot žrtev. Za vse, pa naj bi bil kriv kar Janez Janša? A pustimo pravljice na levi strani idiotizma.

Prostaško dogajanje in norenje po incidentu Tee Jarc in njenih ostalih levih “priveskov” na Kredarici, pa je, ko so kamere ugasnile, opisal tudi Jože Senica, sodelavec ARSA, ki je zaposlen na Kredarici, je pa tudi eden od dveh podžupanov Laškega, član Nove Slovenije. In ravno to je, očitno zmotilo propadlega politika, Francija Keka, ki verjetno ne verjame, česa so zmožni nevzgojeni levičarji. Vpitje, skakanje po mizah, ustvarjanje nereda in smetenje po gorah ni ravno dobra popotnica za kakšno lepo zgodbo o njih. Kajne Kek? In propadli politik si ni mogel kaj, da nebi zapisal naslednje: “Eno so posnetki, eno pa je zgodba očividca, člana Nove Slovenije.” A mu je kmalu zaprl usta kar novinar Bojan Požar, ki je zapisal: “Eh, Franci, saj ti vendar veš, kaj je to skrita kamera. In to na stroške davkoplačevalcev.”

In očitno Kekovo skrito kamero, gleda ravno toliko ljudi, kot ima propadli politik še volivcev.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.