Tudi t.i. “rumeni jopiči” nameravajo organizirati shod?

rumeni jopiči
rumeni jopiči, slika: družbena omrežja!

Gibanje rumenih jopičev se je v Franciji začelo  kot protivladno protestniško gibanje. Bilo ni protivladno samo po sebi, ampak je bilo proti levo-liberalni vladi. Rumeni jopiči so predstavniki francoskega delavnega človeka, ki ga je razjarila še ena dajatev več, ki bi kaznovala pridne in nagradila lenuhe.

Na shod tudi “rumeni jopiči!

Razlika med našimi in francoskimi rumenimi jopiči je le v tem, da na oblasti ni levo-liberalna vlada, kar si protivladni »protestniki« želijo. To je njihova legitimna želja, ki pa jo lahko uresničijo tako, da ustanovijo stranko, gredo na volitve in zmagajo. “Nikakor ne moreš z uličnimi izgredi rušiti legitimno izvoljeno vlado, ker ti ni všeč in to sredi epidemije,” pravijo slovenski “rumeni jopiči”

Rumeni jopiči so se pojavili v sredo na “antiproslavi”, ki so jo zakuhali levičarski skrajneži, kjer se je kazalo nage riti in pela internacionala. “Namen našega prihoda je bil, da dokončno razkrinkamo, kar se je začelo opažati že na zadnjih protestih. Gre za to, da so proteste počasi prevzeli levi skrajneži iz najbolj radikalnih krogov, ki pa so nam dobro znani. Njim se je uspelo s pomočjo Sorošovega denarja, ki se distribuira preko Mirovnega inštituta, iztrgati iz patronata tranzicijske levice, zato jih le ta nima pod kontrolo. To je tudi razlog da na protestih ni predstavnikov tranzicijske levice – ker so tam dejansko nezaželeni in nepotrebni in tega se le te sami dobro zavedajo.  Vemo kaj jih najbolj razjezi – to da jih nekdo razkrinka, da niso nobeni borci za svobodo temveč neizživeti totalitarneži, kar nam je več kot dobro uspelo, glede na razvoj dogodkov v sredo in petek,” pravijo v gibanju “rumeni jopiči!”

Rumeni jopiči: Vsak ima med znanci ljudi, za katere ve, da bolj ali manj odkrito ne marajo Janeza Janše, vendar so si oddahnili, da je prevzel vajeti v roke v ključnem momentu, da se nam ni zgodil italijanski scenarij, čeprav mejimo na Italijo. Podatki, da smo ena od držav, ki je preživela pandemijo z najmanj škode na svetu govorijo sami zase. Pogrešamo še vojsko na meji ter ukinitev RTV prispevka.

Rumeni jopiči vabijo v petek 3.7.2020 ob 18:30 na Prešernov trgu na miren shod, kjer pa bodo skrajnim levičarjem glasno povedali kar jim gre. “Naj ne mislijo, da je Slovenija samo en kvadratni kilometer, ki pokriva Metelkovo, Rog, RTV in Filozofsko fakulteto. Teh nekaj tisoč »protestnikov« predstavlja samo same sebe in strah za svoje privilegije, čeprav jih mainstream mediji prikazujejo kot odraz volje ljudstva. Mi pa simboliziramo, kaj si o njih misli večina Slovencev, zato je pomembno, da jim to pokažemo v čim večjem številu,” zaključujejo v gibanju “Rumeni jopiči”

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.