Tudi Violeta Tomič nad Miho Kordiša. “Grobo se je spravljal name!”

Violeta Tomič
Violeta Tomič, slika: zajem zaslona

Očitno tudi v Levici so se očitno odločiti prati umazano perilo v javnosti. Tokrat je na tnalu Miha Kordiš, ki ga želijo celo izključiti iz stranke. Grobo naj bi se že prej spravljal tudi nad nekdanjo poslanko Violeto Tomić, katero so pri Levici prav tako izključili iz stranke.


očitno pranje umazanega perila ni nič novega za stranko Levica, katera se je komaj uvrstila v parlament. Sedaj že nekdanja njihova poslanka, Violeta Tomić, ki je med drugim nadomestilo od države “vlekla” prav do konca,  se je odločila stranko zapustiti januarja 2022.

Po odhodu iz stranke je že večkrat udarila po svojih nekdanjih kolegih, predvsem Kordišu. »Bilo mi je dovolj mobinga, treshinga s strani lastnih sodelavcev, kjer sem bila vse, samo človek ne. Če sem uživala več pozornosti, kot oni, sem bila ‘attention whore’, če sem govorila nekaj, česar niso (še) razumeli, sem bila ‘glupa ko točak in ‘nerazgledana ko noč’ in dolgo sem se spraševala le, kaj so počele njihove matere, da jih niso vzgojile v spoštovanju žensk in starejših, ob polnih ustih ‘enakosti, solidarnosti in tovarištva’.

Danes obžalujem, da nisem odšla takoj, ko so se pojavili prvi znaki nepotizma, mačizma, medsebojnih diskreditacij in komolčenja. A za vsako stvar je potreben čas. Vse mora dozoreti, je nekaj mesecev po odhodu zapisala na facebooku,” je dejala Tomićeva

Očino je “glupih ko točak” na levi politični strani še veliko.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.