TV Slovenija ima novega direktorja! Ta je postal Uroš Urbanija.

Uroš Urbanija
Uroš Urbanija, slika: Demokracija

Generalni direktor RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough je danes na položaj direktorja TV Slovenija imenoval nekdanjega direktorja urada vlade za komuniciranje Uroša Urbanijo,

Generalni direktor RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough je dejal, da je Uroša Urbanijo imenoval, ker je slednji dobil predhodno soglasje programskega sveta zavoda k imenovanju za štiriletni mandat. Urbanija pa j,  kot enega svojih prvih ukrepov navedel ureditev odnosov in vzpostavitev ustrezne komunikacije med zaposlenimi. Kakršno koli medsebojno obračunavanje, žaljenje preko družbenih omrežij in sovražni govor vidi kot nedopustne in nesprejemljive in na tej točki je treba po njegovem mnenju začeti delo.

Direktor je izrazil prepričanje, da bo novi direktor televizije opravljal svoje delo strokovno oziroma tako, kot mora. “Če je pač v preteklosti opravljal drugačne naloge na drugi funkciji, verjamem, da bo zdajšnje delo kot profesionalec opravljal tako, kot mora: strokovno, profesionalno in neodvisno,” je poudaril generalni direktor RTV. Leva struja na RTV je seveda proti.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
31%
4.1km/h
0%
35°C
37°
33°
34°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
15°
Sun
15°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA