Twitter zaradi rasizma blokiral levega skrajneža Ronija Kordiša

RONI KORDIŠ

Twitter je naredi dobro, a za levičarja radikalno potezo. Izbrisal je namreč profil levičarskega ekstremista, kateri je bruhal sovraštvo do vlade in Janeza Janše na družbenih omrežjih. Tokrat  je doletela kazen zaradi zaradi rasizma Ronija Kordiša.

Twitter zablokiral levičarskega skrajneža Ronija Kordiša

Twitter profil je blokiral znanega levičarskega blogerja, ki je že bil v preteklosti znan po nekoliko sovražni nastrojenosti zoper drugače misleče, še posebej do desnice. Tokrat je šel preko mej dobrega okusa in celo nekomu grozil s smrtjo, nakar so ga zablokirali. “F****** nigger im going to kill you IM GOING TO KILL YOU LMAO WANNA SEE TOOKA NIGGER??????? ??!” se je glasil tvit, zaradi katerega je blokiran za dvanajst ur, piše portal telegraf.si.

Je pa Kordiš na svojem blogu potožil, da omenjenega sovražnega twitta ni napisal sam in ni bil zapisan iz nobene izmed njegovih naprav. Prepričan je, da je prišlo do napake twitterja ali pa je to tvitnila oseba oziroma podjetje, s katerim je sodeloval. “Ne, nisem jaz napisal teh tvitov in tudi niso bili tvitnjeni iz mojih naprav. Očitno ima twitter težave, ali pa je težavo povzročil kateri od servisov, ki sem jih kdaj uporabljal in sem jim dal dostop do mojega twitter računa,” je dejal.

A če nebi poznali Ronija Kordiša, bi njegovim pravljicam še verjeli.

Vsaka šola nekaj stane, a kaj ko Kordiš po levem načelu razmišlja drugače.

PM

VREME

Maribor
oblačno
84%
2.1km/h
91%
23°C
23°
21°
22°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.