Uboga Violeta! Jezi se nad računom Energetike Ljubljana.

violeta tomić
Poslanka violeta Tomić
Uboga Violeta

Violeta Tomič, propadla političarka s skrajno levičarskimi zamislimi se jezi nad draginjo. Kako zanimivo, saj je pripadala prav tej levi eliti, ki ima sedaj škarje in platno v rokah!


Uboga Violeta, ki še vedno ne dela nikjer in dobiva nadomestilo od države se jezi. Te dni je ob računu Energetike Ljubljana ostala odprtih ust in s prazno denarnico tudi znana igralka in bivša poslanka stranke Levica. Račun, ki ji ga je za zagotavljanje storitev (ogrevanje), poslala Energetika Ljubljana, je bil težek kar 180,23 evra.

Violeta Tomić, ki nikogar ne špara z jezikom, je na družbenem omrežju Facebook zapisala: “Ste se vi kaj greli to poletje? Jaz sem očitno v času odsotnosti, pri 36 stopinjah Celzija kurila na polno, saj je račun za “dobavljeno toploto” kar 180,23 Eur??? Upravnik večstanovanjske stavbe Sintal pa meni, da je prav, da ena stranka pokriva 28% skupne porabe in da dela vse po zakonu? Kaj nas čaka šele decembra, ko bomo zares kurili?

Le zakaj se Violeta toliko razburja. Še pred nedavnim je v parlamentu razlagala, da je Slovenija socialne država?

VREME

Maribor
jasno
69%
0.5km/h
0%
23°C
24°
22°
24°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
19°
Sun
17°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.