slika Nova24.tv

Saj ni res, pa je. Zoran Jankovič, župan, ki se izvleče na vsakem sojenju se je postavil v bran svojemu odvetniku Čeferinu.

Jankovič v bran svojemu odvetniku!

Za Aleksandra Čeferina bi bilo včasih boljše, če bi bil tiho in se nebi vmešaval v slovensko politiko, saj se kot predsednik UEFA tudi ne sme. Ampak njegovo jokanje v kamere je kot voda na mlin levičarskim medijem, ki so v Čeferinu našli novega paradnega konja za levičarske rabote. Zagotovo pa pri tem pride prav tudi pregovor, ki pravi: “Povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si!”

Zelo čuteče in na določene trenutke celo jokavo sporočilo je za Čeferina pripravil njegov Ljubljenec Zoran Jankovič, ki pravi: “Aleksandra poznam že vrsto let in izjemno sem ponosen, da sva prijatelja,” je med drugim zapisal Zoran Janković.

“Poznam ga kot delovnega, odločnega, kot človeka z jasno vizijo, ki išče rešitve in je poln optimizma. Zato je v svojem delu izjemno uspešen, cenjen, spoštovan in nedvomno zelo vpliven. V teh težkih časih, ko se je tudi naša država znašla v vrtincu epidemije korona virusa, ni pozabil, od kod prihaja. Kot eden najvplivnejših mož na svetu je takoj priskočil na pomoč in uredil, da smo dobili prepotrebne zaščitne maske. To lahko naredi le človek z izrazitim čutom do soljudi, ki mu je pripadnost in skrb za sodržavljanke in sodržavljane zelo pomembna. Aleksandra izjemno cenim in spoštujem ter sem mu za njegovo gesto hvaležen. V teh časih je bolj kot kadarkoli pomembno sodelovati, biti strpen, solidaren, znati živeti skupaj, obenem pa spoštovati vse različnosti.”

Ob tako čutečem pismu Zorana Jankoviča bi lahko dodali le še en pregovor:  Volk dlako menja, narave pa nikoli!

MG