Ugotovili kdo je utopljenec, ki so ga potegnili iz Drave.

PU policija trak maribor nesreča

Iz PU Maribor so sporočili, da so, ugotovili identiteto pokojnega moškega, ki so ga 2. 8. 2021, pri HE Zlatoličje izvlekli iz kanala reke Drave. Takrat je bilo tudi izdano zaprosilo za prepoznavo saj pokojnika ni niče prepoznal. 

Iz PU Maribor so sporočili, da so na  podlagi  objav  v  medijih  in na družbenih omrežjih  prejeli veliko obvestil,  kdo bi lahko bil pokojni moški na fotografiji. Vsa obvestila pa so skrbno preverili, vendar do sedaj  ni  prineslo nobenih rezultatov. Fotografijo  sta kasneje v medijih opazila tudi zakonca iz območja PU Maribor, katera sta menila, da bi to lahko bil njun 39-letni sin, s katerim zadnji dve leti nista  imela  stikov in so živeli na ločenih naslovih. Analiza DNK je danes to potrdila.

V  kriminalistični preiskavi tuja krivda za smrt ni bila ugotovljena, zato bodo kriminalisti pristojnemu tožilstvu podali poročilo. Še poroča PU Maribor.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.