Uporabniki T2 ostali brez storitev

T2

Iz podjetja T-2 so sporočili, da imajo njihovi uporabniki še vedno težave zaradi splošnega izpada storitev. Piše portal N1.

Uporabniki storitev T-2 že več ur ne morejo gledati televizijskih programov ali uporabljati spleta in stacionarnega telefona. Podjetje T-2 je pojasnilo, da se jim je zgodil splošen izpad storitev. 


“Ekipe tehnikov delajo vse, da bi bilo omrežje v celoti vzpostavljeno v najkrajšem možnem času. Motnje so posledica večje napake na transformatorskem sistemu, zaradi katere je prišlo tudi do poškodbe rezervnega napajanja, ki bi sicer zagotavljalo nemoteno delovanje našega omrežja,” so zapisali na družbenem omrežju X.

Kdaj bodo napako odpravili ni jasno.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.