Ups! Ko se Urški Klakočar Zupančič zaplete jezik.

Urška Klakočar Zupančič, zajem zaslona

Urška Klakočar Zupančič, je zagotovo stopila v prevelike čevlje, kot predsednico Državnega zbora. Očitno pa še vedno ni spoznala, da se ves svet ne vrti samo okoli nje.

Prav vsak dan poročamo o novih zdrsih nove predsednice parlamenta Urške Klakočar Zupančič, ki v parlament ni vnesla kakšne svežine, ampak ravno obratno. Prakso parlamentarizma, ki je popolnoma drugačna od zastavljenih ciljev in je na robu ustave. Obnašanje in postavljanje svojih pogojev, razburja celo koalicijske poslance. Nedavno si je za svoj nastop, ko je predsednici Državnega zbora, povedal kar ji gre, iz vrst opozicije, aplavz zaslužil, vodja poslanske skupine SD Jani Prednik.

Res škoda, da koalicija ni sprejela predloga stranke SDS po obveznem testiranju funkcionarjev na prepovedane droge. Potem se nekaterim poslancem nebi večkrat zatikalo in bi sprejemali normalne rešitve v hramu Demokracije.

Se pa zatakne tudi predsednici Državnega zbora Urški Klakočar Zupančič, katera misli, da bodo novinarji njeno jecljanje pred kamerami kar izrezali in ga ne bodo predvajali. No Urška je pač dama z rdeča preproge, spodobi se, da izpade. kar se da resno. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
58%
2.1km/h
75%
10°C
12°
9°
10°
Sat
7°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.