Urednik Mladine razgalja globoko državo?

To kar je zapisal urednik Mladine Grega Repovž razgalja globoko državo oziroma botre iz ozadja.

Neumnost brez primere

Neverjetno, a resnično. Stavek:  “Poslanci v parlamentu niso za to, da bi postavljali vlade,” je marsikoga presenetil, še bolj pa razžalostil. Saj časnik Mladina preko vseh svojih levičarskih vzvodov skuša zrušiti demokratičnost in legitimnost v hramu demokracije.

Ta stavek povsem razgalja globoko državo oziroma botre iz ozadja. Več kot očitno je, da botri levice poslanke in poslance – legitimno izvoljene predstavnike ljudstva – vidijo zgolj kot lutke, ki delajo po njihovem nareku. Tak brutalen napad na parlamentarno demokracijo, ki veje iz celotnega zapisa Grege Repovža, je nezaslišano dejanje, nekoga, ki se ima za novinarja. Predvsem pa ne smemo dovoliti, da bi se v demokraciji izvoljenim predstavnikom ljudstva odrekalo temeljno ustavno pravico, to je, da odločijo o prihodnjem predsedniku vlade.

Če torej poslanci ne postavljajo vlade, kdo pa jo potem postavlja? Ljudstvo že ne, kajti, če bi Slovenke in Slovenci postavljalo vlado, potem bi že zdavnaj imali vlado Janeza Janše. Tako je dejalo tudi ljudstvo leta 2018.

A ko gre za levičarje, je Mladini in njenemu uredniku prav vseeno. Samo da še naprej lahko rovari in piše nebuloze.  Denar od žilnih upornic pa še naprej priteka? Kajne?

MG


VREME

Maribor
oblačno
78%
1.5km/h
100%
24°C
27°
23°
23°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.