Ustanovljen klub svetnic in svetnikov SDM. (Foto)

Klub svetnic in svetnikov SDM, Slika: SDM
Ustanovljen klub svetnic in svetnikov SDM.

Podmladek stranke SDS, Slovenska demokratska mladina (SDM) se vse bolj širi in mladi so vse bolj aktivni na številnih področjih. Tudi med občinskimi svetnicami in svetniki po Sloveniji.


Ustanovljen klub bo svetnic in svetnikov SDM

Cilj Slovenske demokratske mladine je mladim omogočiti sodelovanje pri oblikovanju in izražanju politične volje na vseh področjih javnega življenja. Zato je klub svetnic in svetnikov SDM pravi pokazatelj udejstvovanja mladih tako na lokalni, kot na državni ravni. 

Klub bo tako združeval vse svetnice in svetnike, ki so na dan izvolitve bili člani SDM. Namen kluba je izmenjava pogledov, dobrih praks in priprava na volitve naslednje leto. Vodenje kluba je prevzel Žan Skubic iz Grosuplja, podpredsednika pa sta postala Sara Sotler iz Trbovelj in Tadej Žalik iz Turnišča.

Zavedanje mladih z lokalnimi problemi in izražanje le-teh na državni ravni je prava iztočna točka, da tudi mladi dobijo priložnost soustvarjanja in izražanja svojih mnenj po boljšem jutri.

slike: SDM, Simona Purkat

P.M.

 

 

.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
77%
2.1km/h
60%
4°C
6°
3°
3°
Sun
2°
Mon
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.