Ustavite Matjaža Nemca pred komunističnimi težnjami!

nemec
Matjaž Nemec, slika: Demokraciija

 Kot “neodvisno” se na levem političnem polu razume vse tisto, kar spada pod vpliv tranzicijskih sil. Ko je govora o “neodvisnem” sodstvu, “neodvisnih” medijih itd., in ko to izreče kakšen predstavnik levice, potem je jasno, kam pes taco moli.

MATJAŽ NEMEC V STILU KOMUNISTOV GROZI TOŽILCEM

Matjaž Nemec JE v stilu komunistov grozil tožilcem, ki se bodo prijavili za Evropske državne tožilce, da bodo prepoznani, kot Janšisti, razen, če se bosta prijavila njegova izbrana “leva” tožilca, Tako, kot bi dejali leta 1945, da mora tožilec biti komunist, drugače bo izobčen.

Sicer pa za  evropskega delegiranega tožilca lahko kandidira državni tožilec, ki ima naziv ali izpolnjuje pogoje za imenovanje najmanj v naziv okrožnega državnega tožilca, ima znanje delovnega jezika Evropskega javnega tožilstva najmanj na ravni C1 Skupnega evropskega jezikovnega okvira in izpolnjuje posebne pogoje, ki jih določajo pravila Evropskega javnega tožilstva ter pravila, ki urejajo pogoje za zaposlitev uradnikov in drugih zaposlenih v institucijah Evropske unije, ki obvezuje Republiko Slovenijo. No, tega Nemec očitno ne ve. Nikjer ne piše da mora tak tožilec nositi partijsko knjižico.

Neumnostim Socialnih demokratov, kar ne neha biti konec. Najprej žaljiva izjava nekdanjega sekretarja Jerneja Štromajerja, namenjena slovenskim košarkarjem na OI, Zatem Tanja Fajon razvije na Triglavu LGTB zastavo in kot, da še ni dovolj, Matjaž Nemec v stilu komunistov grozi tožilcem. Res narobe svet pri Socialnih demokratih!

In ti bi radi vladali?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.