slika: Nova24.TV

Maribor bo največji športni zmagovalec koronavirusa. Ker je finančno tako dobro preskrbljen, da trenutne razmere ne bi smele vplivati na nič.

NK Maribor je dovolj privarčeval za čas krize

Da je Maribor dovolj finančno preskrbljen zatrjuje nekdanji direktor N.K. Maribor Zlatko Zahovič. “Politika kluba je bila vedno varčevati za težke čase. Zdaj so prišli. Še enkrat, Maribor finančno stoji zelo dobro in vsem, ki so zdaj v klubu, je treba dati veselje, upanje, spoštovanje. In njihovim družinam. Ni jih treba pošiljati na čakanje, ker so klubu dali ogromno. In zdaj je čas, da jim vrne. Ker denar je. Zdaj je treba pokazati, koliko je Maribor pripravljen narediti za njih, kar je nadvse pomembno,” je za Ekipo24 povedal Zahovič.

V času, ko je treba ljudem nameniti pozitivne misli, jim dati vero v tisto, kar so delali, vero v klub. To potrebujejo, zdaj potrebujejo klub, ki mu dajejo vse. “Mar ni nekaj najlepšega, da pride zaposlen iz kluba domov in reče družini, vsa čast Mariboru. Zaščitil nas je, ne bomo šli na čakanje, plača ostaja nespremenjena.” pravi Zlatko Zahovič.

Dobra novica za naše nogometaše torej in srečno v nadaljna tekmovanja!

MG