V Celju ustanovili novi odbor Slovenske demokratske mladine!

V Celju ustanovili novi odbor podmladka SDS.

Družina podmladka stranke SDS je vedno večja. Ustanovili so nov odbor Slovenske demokratske mladine (SDM), tokrat v knežjem mestu, Celju!

V Celju ustanovljen odbor Slovenske demokratske mladine

Celje je končno dobilo podmladek slovenske demokratske stranke. “Mladi smo tisti, ki bomo ponesli ime Slovenske demokratske stranke naprej in tudi v Celju bomo na pridobivanju novih članov pospešeno delali,” je ob ustanovitvi dejal Jan Gajšek, predsednik celjske regijske koordinacije Slovenske demokratske mladine.

Domen Držek, novi predsednik SDM Celje

Izvoljeni predsednik SDM Celje je postal Domen Držek, podpredsednika sta Martin Aškerc in Jaka Ofentavšek. Na seji sta bila prisotna predsednik in podpredsednik MO SDS Celje Leon Podlinšek in Anton Grilanc. Prisotna sta bila tudi predsednik SDM Dominik Štrakl, IN generalni sekretar SDM Nejc Brence, ter predsednik Celjske regijske koordinacije Jan Gajšek. MO SDM Celje trenutno šteje 14 članov a se število članov povečuje.

Predsednik Jan Gajšek je za spletni portal e-maribor.si povedal: “Zelo me veseli, da smo po nekaj letih nedelovanja, tudi v Celju uspeli aktivirati podmladek SDS. V Celju je sicer precej razširjen in dejaven Mladi Forum, a menim da bo  mestni odbor Slovenske demokratske mladine Celje predstavljal odlično protiutež “mladim celjskim komunistom”. Verjamem tudi, da bo odbor s svojo mladostjo in odličnimi idejami veliko doprinesel k razvoju celjske občine. Zelo se veselim sodelovanja in skupnega oblikovanja odlične prihodnosti celjske regije,” je dejal Jan Gajšek. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.