V centru Maribora odprta volilna pisarna Dejana Kaloha.

volilna pisarna Dejana Kaloha

Kandidat Slovenske demokratske stranke za župana Maribora je poslanec Dejan Kaloh. V ta namen je otvoril tudi volilno pisarno v centru mesta,

Ker si poslanec stranke SDS Dejan Kaloh, ki zase pravi, da je lokalpatriot, želi, da bi se skrbelo za razvoj vseh mestnih četrti in krajevnih skupnosti Maribora, ne pa zgolj centra, se je odločil, da kandidira za župana mesta Maribor. Kaloh verjame, da bo tako stranka, kot on dosegla dober rezultat, ter da se bo število svetnikov močno povečalo. V mandatu Saša Arsenoviča, je namreč stranka SDS imela le tri mestne svetnike.

Poleg razvoja vseh delov občine Kaloh v primeru izvolitve napoveduje krepitev turistične ponudbe z izgradnjo razglednega stolpa v obliki grozda ter ponovno odprtje Koroške ceste za enosmerni motorni promet. Pravi, da si bo prizadeval, da v Maribor pripelje sedež kakšne državne institucije ali državnega podjetja. Podpiral bo “zeleno, pametno in ustvarjalno gospodarstvo”, krepil podporno okolje za podjetnike in se tesneje povezoval s sosednjo Občino Hoče-Slivnica za zagon mariborskega letališča.

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
87%
2.6km/h
75%
6°C
9°
5°
5°
Mon
2°
Tue
2°
Wed
2°
Thu
3°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA