zapis pirš
Žaljivi zapis, slika twitter

Včeraj smo pisali o nenavadnem izbruhu in primitivnem pisanju uslužbenke Centra za socialno delo (CSD) Ljubljana Gordana Pirš.

CSD Ljubljana obsoja ravnanje svoje uslužbenke

Spomnimo. Gordana Pirš je Sebastjana Jeretiča na družbenem omrežju ozmerjala z besedami:  “Janšistični ritoliznik, domobranski pizdun, SDS pokvarjenec, lažnivec, SDS govno, SDS debil, kreten idiot, SDS janšistična sodrga, drhal, golazen, smrdljivec!”

Vse te besede je v eno objavo zbrala torej Gordana Pirš, zaposlena v Cenrtru za socialno delo Ljubljana. Vso gnojnico je polila po Sebastjanu Jeretiču. Zmotil jo je njegov navdušujoče zmerni in modri nastop pri Jožetu Možini na RTV. Potem ko so novinarski kolegi portala Nova24TV včeraj na CSD poslali novinarsko vprašanje, če zanjo vedo in če bodo reagirali, so danes dobili odgovor iz ljubljanskega CSD – ja:

Spoštovani, vodstvo Centra za socialno delo Ljubljana se strogo distancira od  žaljive objave zaposlene, ki ni v skladu z etičnim kodeksom in vrednotami ter poslanstvom dela v socialnem varstvu. Vsi zaposleni na centru za socialno delo se zavedamo, da je potrebno pri komuniciranju biti spoštljiv in ohranjati dostojanstvo vsakega posameznika v tej družbi.Z zaposleno smo v preteklosti že opravili razgovor o neprimernosti njenih izjav. Objava zaposlene meče slabo luč na CSD Ljubljana, zato bomo uvedli ustrezne postopke. Lep pozdrav, mag. Anja Osojnik, direktorica

PM

Preberite tudi:

Je to sploh možno! Uslužbenka CSD Ljubljana bruha sovraštvo nad stranko SDS?