V inštitutu 8. marec brutalno nad Davorina Kopšeta. Kdo bo odgovarjal za sovražni govor?

Saj ni res pa je. V inštitutu 9. marec so precej zašli s svoje poti. Namesto, da bi se ukvarjali ljudmi, ki so potrebni pomoči, vsaj za to so se zavzemali, se gredo vojno proti članom SDS.

Predsednica inštituta 8. marec, ki je tudi predsednica Strateškega sveta za preprečevanje sovražnega govora, v bistvu tega ne prepričuje, ampak ga le še spodbuja. Davorin Kopše objavi satiro. Nika pred zaprtim Mc’ Donaldsom. To je vse. Pri inštitutu 8, marec so ogorčeni in na družbenih omrežjih objavijo, da Kopše Pogosto grozi. Napada. Zmerja. Žali. A komentarji podpornikov 8 marec v bistvu nazorno pokažejo, iz kod zares prihaja sovraštvo, gnus zaničevanje in prostaške žalitve.

Prav zanima nas koga od teh zgoraj napisanih, bo obravnavala Nika Kovač in njen famozni strateški svet za sovražni govor?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.